December.

Så blev det allerede årets sidste måned, vi skulle igang med. Året er fløjet afsted, og jeg synes det er gået alt for stærkt. Jeg har sagt farvel til tre børn i året, der er gået, men vi har heldigvis også sagt velkommen til tre nye. Det nye år starter også med en lille ny pige, som vi skal lære at kende, og for hende "åbner" der sig en helt ny hverdag.  


Vi startede ud med at få besøg af nissen, som havde små julekrus med til børnene. Vi fik også som noget af det første, lavet julegaverne til forældrene, så de var klar, hvis vi skulle blive ramt af noget sygdom, som december som regel altid plejer at byde på - i år var vi heldigvis ikke så hårdt ramt. 


Der var også kommet sne nok til, vi kunne komme i skoven med slæden, og det var til glæde for alle. Juletræet fik vi også pyntet derovre, sammen med alle mine kollegaer og deres børn. En hyggelig formiddag, hvor vi fik sunget og danset om træet. Efterfølgende har vi besøgt skoven rigtig mange gange, både for at se træet igen og de mange nisser, som der løbende igennem måneden var flyttet ind i skovens træer.


En skøn tradition, som vi altid glæder os rigtig meget til, er turen i kirke. Vi blev hentet i bus herhjemme, og det er altid en stor oplevelse. Oppe i kirken hørte vi klokken ringe, sang et par sange, bad fadervor, hørte om Josef, Maria og det lille jesusbarn og sluttede til sidst af med vaniljekranse og rød saftevand. Alle børnene fik hver sit lys med hjem, som vi selvfølgelig tændte, da vi kom hjem.


Den sidste dag inden juleferien, sluttede vi dagen af med forældrehygge med gløgg og æbleskiver. Stuen blev "forvandlet og der blev dækket op" imens børnene sov, så de var alle overrasket og skulle lige forstå at mor og far skulle med ind, da de kom for at hente dem.


Godt Nytår til alle - vi ses i 2024.Se flere billeder fra december i collagen under billeder


Seneste kommentarer