Maj.

Tiden flyver afsted og vi har allerede taget hul på maj måned. Vi startede denne måned, med at sige velkommen til Conrad og hans familie. 

Når vi byder et nyt barn velkommen, betyder det, at vi holder lidt lav profil ifht aktiviter lige i starten. Conrad skulle lige have mulighed for, at finde ud af hvem vi var og hvad "den nye verden/hverdag" var for noget. Vi har stadigvæk været en hel del ude, i starten var det korte ture, men det gik faktisk rigtig hurtigt for ham, at finde trygheden hos mig og de andre børn.

Vi har været i Ekko, skoven, anlægget, på legepladsen og selvfølgelig leget hjemme i haven. Børnene nyder at komme udenfor - at bruge kroppen på forskellige måder er og bli´r et hit. Vi får snakket om mange ting, når vi bevæger os rundt i naturen. Sneglen med sneglehus, fuglen der bygger rede, robotplæneklipperen som slår græs, farverne på alle de flotte blomster og mange andre ting.

Heldigvis kunne vi igen i år  invitere til bedsteforældredag. Som de tidligere år, havde vi lånt Hjallerup børnehave onsdag før Kristi himmelfartsdag. Dagen startede ikke ud med det aller bedste vejr. Vi gik afsted hjemmefra i silende regn, så vi krydsede alt hvad vi kunne og håbede på opklaring, da formiddagen skulle foregå udenfor på legepladsen. Heldigvis kom solen igennem og vi fik en super hyggelig formiddag. Vi startede med at spise boller og kage og derefter, blev legepladsen indtaget af både store og små. Mange havde medbragt madpakker, som de spiste i selskab med deres børnebørn, og bagefter var det tid til at sige tak for i dag - rigtig mange af børnene tog med deres bedsteforældre hjem til en velfortjent middagslur. 

Se flere billeder fra maj i colagen under billeder.

Seneste kommentarer

13.10 | 06:52

Hej Dorte.
Jeg vil høre om du har nogen ledige pladser tilbage omkring september/oktober næste år?
Mvh Astrid