Maj.

Så gik der allerede endnu en måned. Nu er børnegruppen blevet på 4 igen, og det har været sjovt at se, hvordan de alle lige skulle finde hinanden på en "ny" måde. De tre "store" har fundet nye roller - de søger hinanden og er opmærksom på Elin (Især i gangen når vi kommer hjem, står de på spring for at hjælpe hende af med sko og jakke). Hun følger/lærer lige nu helt sikkert rigtig meget af de andre.

Måneden har været med fuld sol næsten hver eneste dag - vi har dg også brugt regntøjet og ikke mindst gummistøvlerne:-). Vi har nydt skoven, Ekko, og så selvfølgelig haven herhjemme. Vi har også stadig vores fælles "legestuedag" om onsdagen, sammen med Jane Christina og Maj Britt. En af gangene var det bolde der var fokus på, så der blev kastet og samlet ind igen og igen - børnene elsker gentagelser og det var en aktivitet alle kunne være med til uanset alder. I søen ved Ekko er der rigtig mange haletudser, så vi har haft balje, spande og net med, så vi kunne fange nogle af dem, og få set dem lidt tættere på. 

Vi sluttede måneden af med at være til byens årlige fest Hjallerup marked. Vi bliver hvert år inviteret i teltet torsdag formiddag sammen med byens børnehaver, de kommunale dagplejere og så selvfølgelig mine andre kollegaer. Vi starter med at spise kagemand og dertil er der frit valg mellem vand/sodavand til børnene og kaffe til os. Bagefter er der musikalsk underholdning på scenen, og musik og dans er noget børnene virkelig nyder - en altid skøn og hyggelig formiddag, og inden vi går hjem går vi altid lige en lille runde ude blandt karrusellerne. 

Se flere billeder fra maj i collagen under billeder.

Seneste kommentarer