Maj.

Så er vi allerede igennem maj måned. Der har været rigtig mange hellig-dage, hvilket har betydet fri sammen med mor og far. Alle er vendt tilba- til hverdagen igen med ny energi, og de "faste" rutiner. 

Måneden har været med fuld sol stort set hver eneste dag, dog undtagen en enkelt regnvejrsdag. Vi har nydt dagene og vores skønne Hegely skov er bare helt perfekt til at søge i skyggen og i læ de dage hvor det har blæst rigtig meget. Regnvejrsdagen var nu også et kæmpe hit for børne-ne. På med regntøj og gummistøvler og så var det bare om at finde de største vandpytter, og så var der ellers godt gang i "hopperiet".

Vi har selvfølgelig også været i Ekko. I søen på vej derned er der kommet 4 små ællinger, som vi selvfølgelig også har givet brød, på vores tur til gederne. Haven er også for alvor taget i brug, og børnene elsker bare at være ude. En ting som vi også har trænet lidt, er at puste til mælkebøt-terne. Det er en sjov ting, og børnene var hurtige til at finde ud af, at jo større afstand de holdte dem væk fra munden, jo flere frø kunne de blæse af. 

Vi sluttede måneden af med at sige farvel til Hector, som skulle videre i børnehaven 7 spring. Det er altid en hård dag for mig, og selv efter 23 år i faget, ja så bliver jeg stadig meget berørt af det. Jeg ved jo godt, de små banditter skal videre, men men sjovt det er det ikke. Vi fik hygget hele formiddagen og til frokost havde han bestemt, at  menuen skulle være pommefrites og nuggets, hvilket var et hit hos alle, og til dessert var der is til alle mand. 

Se flere billeder fra maj i collagen under billeder.

Seneste kommentarer