April.

Denne måned blev en måned, hvor jeg kun havde 3 børn, inden Conrad starter 1. maj. Børnene skulle lige finde ud af, at Clara ikke var "en del af gruppen" mere, men det gik egentlig okay hurtigt.

Vi startede måneden med lidt påske aktiviteter - vi fik limet fjer på karton påskeæg og sået karse. Ting hvor børnenes finmotorik blev styrket, og det var en fornøjelse at se, hvor meget de hyggede sig med det. Ligeledes også hvor stolte de var, da de skulle have tingene med hjem. 

Efter påskeferien fejrede vi Ellinors 2 års fødselsdag. En super hyggelig formiddag - hun havde små frugt skildpadder og juicebrikker med til formiddagsmad. Vi  fik sunget og hun fik pakket gaver op.

Måneden har været helt fantastisk med solskinsvejr stort set hver eneste dag, dog fik vi lige pludselig lidt sne en enkelt dag. Børnene har fået sået hver sin solsikke, så nu venter og holder vi øje med hvornår de kommer op. Børnene elsker når vi synger, så vi har haft sangkufferten i brug rigtig mange formiddage inden vi går ud. De vælger efter tur en figur fra kufferten, og der er selvfølgelig nogen farvoritter - lille Peter edderkop, hjulene på bussen og mariehønen Evigglad.

Se flere billeder fra april i collagen under billeder.

Seneste kommentarer

13.10 | 06:52

Hej Dorte.
Jeg vil høre om du har nogen ledige pladser tilbage omkring september/oktober næste år?
Mvh Astrid