Marts.

Sikke da en start på marts måned. Vi fik endnu en omgang sne, endda så meget, at vi kunne finde slæderne frem igen. Vi fik også lavet en snemand, og de store kunne også godt huske, det med at kaste snebolde på hinanden, og især min bagdel stod for skud. Det blev til nogle skønne formiddage med skønne grin og røde kinder.

Sneen blev efterfulgt af blandet vejr med sol og regn. Det regnede rigtig mange dage i træk, og vandpytterne blev større og større, til børnenes store tilfredshed. Der er bare noget med børn og vand. Når vi gik på stien kunne de næsten ikke hoppe færdig i den ene vandpyt, før de løb videre til den næste. Alle var vi gennemblødte, så af med alt det våde tøj i garagen, og så ind i varmen. 

Vi har haft nogle lidt kortere formiddage udenfor, så Elia også har haft mulighed for at lege på gulvet og styrke hendes motorik. De store er begyndt at have lidt mere gang i rollelegene, og det hygger de sig rigtig meget med. Der bliver tit taget udgangspunkt i, at de skal på arbejde og så skal der spises madpakke osv. 


Vi sluttede af med lidt kreativ påske, på en af de regnvejrsdage, hvor det simpelthen regnede så meget, at nej i dag vil vi ikke ud:-) 


Se flere billeder fra marts i collagen under billeder.

Seneste kommentarer