September.

Så blev det efterår, med kolde men alligevel solrige dage og så sluttede vi da lige måneden af med masser af regnvejr. Børnene hygger sig udenfor uanset vejr og vind, men vi havde nu en enkelt formiddag indenfor.

Vi fik lavet puslespil, sunget sange fra sangkufferten og øvet farver med det helt enkle hjemmelavet farvespil - rød, gul, grøn og blå. Det er dejligt at se, hvordan børnene hjælper hinanden, og samtidig er det en rigtig god øvelse at vente på tur. Ifht sangkufferten skiftes børnene til at vælge en figur, som vi så allesammen sang sangen om. Farvespillet gik ud på, at  alle fik en rød, gul, grøn og blå ting( kop, tallerken, ske og kniv) og så skulle de på skift ligge tingen ud på midten, hvor der var placeret 4 stykker papir i de farver.   

Vi har selvfølelig også stadig været både ved Ekko, i skoven, ved hønsene og på biblioteket. I skoven var der lige pludselig nogle "fremmede dyr" på besøg. MajBrit havde haft nogle træstubbe med hvorpå der var malet panda, løve, giraf, hund og selvfølgelig var Gurli gris der også. De blev gemt lidt nemme steder, og så var alle børnene ellers på jagt, for at finde dem.

Se flere billeder fra september i collagen under billeder. 

Seneste kommentarer

13.10 | 06:52

Hej Dorte.
Jeg vil høre om du har nogen ledige pladser tilbage omkring september/oktober næste år?
Mvh Astrid