Juni.

Så blev der igen mulighed for at afholde Hjallerup marked. Det er en dejlig tradition, at alle private pasningsordninger, kommunale dagplejere og byens børnehaver bliver inviteret til fest i teltet torsdag formiddag. Vi startede med at få serveret kagemand vand/sodavand/kaffe. Bagefter sang og underholdte Joanna fra  scenen. Vi holdte os lidt i baggrunden, og børnene synes det var fint vi havde vores egen lille fest lidt på afstand. Vi sluttede formiddagen af med at gå en tur rundt på pladsen, hvor vi så alle de små karruseller, som nogen af dem skulle prøve med deres forældre i weekenden. 

Skoven har vi besøgt meget denne måned - vi kan finde skygge for solen og læ for regnen, så det er et fantastisk sted at være. Børnene elsker når vi går på stien, der ved de, at de selv må gå, uden at holde ved barnevognen. Alle skal finde den helt rigtige pind, så det kan tage lang tid bare at gå et lille stykke. 

Ekko, legepladsen, og hønsene har vi selvfølgelig også været forbi - alle stederne elsker børnene at komme, og de nyder, at vi har de små spande med overalt - de kan nemlig bruges til mange ting.

Se flere billeder fra juni under collagen billeder. 

Seneste kommentarer

13.10 | 06:52

Hej Dorte.
Jeg vil høre om du har nogen ledige pladser tilbage omkring september/oktober næste år?
Mvh Astrid