Oktober.

Oktober måned er simpelthen "fløjet" afsted. Vi fik sagt farvel til Oliver, og der gik lige en god uge inden, det gik op for de andre børn, at han kom altså ikke mere. Nu har børnegruppen "fundet" hinanden påny, og hvor er det sjovt at se, hvordan rollerne ændres. Nu er Conrad den største og det bliver nemt ham, de andre kigger efter - hvad og hvordan gør han de forskellige ting:-)

Nu er det for alvor blevet efterår og hold nu op, hvor har der været mange regnvejrsdage. De dage hvor regnen stod ned og der overhovedet ikke var tegn på opklaring, blev vi indenfor. Så der er blevet sunget, danset, bygget, øvet balance og mange andre hyggelige indendørs ting. Der er også hoppet i vandpytter, og vi har også været i skoven og set hvordan alle bladene har skiftet farve og er faldet af træerne. 

Vi har også fået holdt lidt efterårsferie, så alle har fået hygget, slappet af, og er vendt tilbage med masser af ny energi. Igen i år har vi 4 kollegaer fra udegruppen booket hallen 1 formiddag om måneden i de næste 6 måneder. Det sluttede vi måneden af med, og alle børn hyggede sig max. Vi vil forsøge at lave nogle af de samme ting, så børnene ved, hvad der kommer til at ske, og på den måde føler sig helt trygge, selvom vi er et nyt sted.


Se flere billeder fra oktober i collage under billeder. 

Seneste kommentarer