Oktober.

Så er det for alvor blevet efterår. I denne måned har vi været rigtig meget i skoven, for at se hvordan bladene hele tiden skifter farve. Børnene elsker den frihed de har, når de på stierne kan få lov til bare at løbe eller gå uden, at de skal holde ved barnevognen. De stopper selv op, hvis der lige er noget, som fanger dem - det kan være en pind, en snegl eller måske en kastanje.

De tre store er nu også ved at finde hinanden ifht samspil og leg. De nyder hinandens selskab og er rigtig gode til at vise hensyn og hjælpe hinanden. Om morgenen spørger de ind til hvem, der kommer i dag, for vi har i denne måned haft lidt sygdom, som er gået lidt på skift. 

Efterårsferie har vi også fået holdt lidt af. Batterierne blev ladet op og alle mødte op igen med masser af energi. I den uge havde jeg de første dage kun Conrad og Oliver, så vi gik i hallen, hvor der vr arrangeret børnenes rekorddag. En rigtig hyggelig formiddag, og til vores fordel, var der ikke mødt ret mange af de større børn op fra starten, så vi kunne nemt komme til  at prøve de forskellige ting. Bygge med duplo, airtrack pude, hula hopringe, ringspil og mange andre aktiviteter.

Vi har denne måned også haft fuld aktivitet på vores stikvej og i indkørslen - fjernvarmerørene skulle skiftes, så der har været gang i de små gravemakiner lige uden for vinduerne. Vi fik da heldigvis også lige nået at lavet vores halloween græskar både i karton og det til trappen med lys i. 

Se flere billeder fra oktober i collage under billeder. 

Seneste kommentarer

13.10 | 06:52

Hej Dorte.
Jeg vil høre om du har nogen ledige pladser tilbage omkring september/oktober næste år?
Mvh Astrid