Februar.

Vi har i denne måned sagt velkommen til lille Elia og hendes forældre. En ny hverdag er startet for hende, og selvfølgelig også for os. Så om formiddagen har vi været på nogle lidt kortere ture, så vi på den måde har haft lidt mere tid indenfor, så hun kunne lege på gulvet, finde trygheden og "lære" os allesammen at kende.


Vores ture både i skoven og ved Ekko er noget af det børnene elsker rigtig meget. De nyder omgivelserne og de nyder, at få lov til bare at gå i deres eget tempo uden at holde ved barnevognen. Der er mange stop, hvor der bliver samlet pinde, sten osv op. 


Februar er jo forbundet med fastelavn. Vi har selvfølgelig lavet ting til fastelavnris, som børnene var meget optaget af, og stolte var de også, da de om fredagen fik det med hjem - de store opdagede hurtigt, at det var blevet pyntet lidt ekstra med fredags snolder imens de sov til middag:-) Vi fik slået katten af tønden hos mig i år, hvor vi fik besøg af MajBritt og hendes børn. En rigtig hyggelig tradition, og alle børn var helt trygge ved hinanden også selvom næsten alle var udklædte, og så lidt  "anderledes" ud. Desværre havde lidt frafald pga. sygdom ved børnene.


 Se flere billeder fra februar i collagen under billeder.

Seneste kommentarer