Februar.

Vi startede måneden ud med en lille omgang sne, så det var frem med slæderne igen, og vi nåede da også at få bygget en lille snemand ovre i skoven.

Her i februar har vi også besøgt biblioteket et par gange. Børnene elsker at komme op og lege med de forskellige ting, og selvfølgelig også at hjælpe til med at finde nye bøger, som vi låner med hjem. Vi har også været i hallen til den sidste omgang leg og bevægelse i denne sæsson. Vi startede som altid med goddag sang og andre kendte sange. Bagefter blev der fundet madrasser, fidoer, tørklader og mange andre ting frem fra kufferten. 

Traditionen for februar måned er fastelavn. Vi laver ting til fastelavnsris, som børnene er meget stolte af, når de skal vise dem  til forældrene og have dem med hjem. Endelig kunne vi i år slå katten af tønden, ovre hos MajBrit og hendes børn (ingen corona restriktioner - så dejligt). Det var en rigtig hyggelig formiddag. Vi havde pyntet tønden hjemmefra med balloner og masker - så da vi kom derover hjalp børnene med at blæse cerpentiner udover. MajBrit havde bagt fastelavnboller, som vi startede med at spise, og bagefter blev der slået til tønden. Vi laver mange ting sammen og mødes tit i skoven, så alle børnene er helt trygge ved hinanden. 

 Se flere billeder fra februar i collagen under billeder.

Seneste kommentarer

13.10 | 06:52

Hej Dorte.
Jeg vil høre om du har nogen ledige pladser tilbage omkring september/oktober næste år?
Mvh Astrid