August.

Så er vi alle kommet tilbage, efter en skøn ferie.Alle børnene er kommet godt igang, og de finder lyn hurtigt hinanden igen, og vender uden problemer tilbage til de daglige rutiner i dagplejen.

Måneden har været helt fantastisk med masser af sol og blå himmel. Vi har nydt de mange formiddage både i anlægget, skoven, ved Ekko og herhjemme i haven. De store begynder lige så stille selv, at give udtryk for hvad de har lyst til at lave og hvor vores gåtur evt. skal gå hen. De husker også tilbage på ting vi tidligere har set eller lavet feks skal vi nu altid lige have stop på bænken nede ved Ekko. Vi holder en lille pause og synger en sang eller to inden vi går videre:-)

Månenden sluttede vi af med at fejre Hectors 2 års fødselsdag. En rigtig hyggelig formiddag - han havde vafler hvori der var blandet bær med, som vi spiste til formiddagsmad og vi fik også sunget, råbt højt hurra for ham og selvfølgelig var der også en fødselsdagsgave til ham. Dejligt at se hvordan han selv var helt med på, at den dag var noget specielt, og det var ham vi fejrede og ham der var i "centrum" denne dag. 

Se flere billeder fra august i collagen under billeder.

Seneste kommentarer

13.10 | 06:52

Hej Dorte.
Jeg vil høre om du har nogen ledige pladser tilbage omkring september/oktober næste år?
Mvh Astrid