Juli.

Vi startede denne lille korte måned med at fejre Conrad´s 2 års fødselsdag. Han havde kanelgifler og is med, så der blev guffet både til formiddagsmaden og efter frokosten. En dejlig formiddag, og hvor er det sjovt at se, hvordan fødselsdagsbarnet virkelig føler sig ekstra meget i centrum sådan en dag. Vi fik sunget for ham, og han fik pakket gaver op inden vi gik udenfor.

Det har ikke været det bedste sommervejr vi har haft, så regntøj og gummistøvler har været flittigt brugt. Vi har ikke været så meget i skoven pga. rigtig mange myg, men stierne rundt omkring elsker børnene også at gå på - der får de selv lov til at gå, uden at holde ved vognen, så det bliver til rigtig mange stop, for der er altid en pind, en snegl eller noget helt andet at se på. Vi har selvfølgelig også været ved Ekko, og nu er alle børn begyndt at udfordre de forskellige legeredskaber på motorikbanen.

Fredag i uge 28 ønskede vi alle hinanden rigtig god ferie - Der var kaffe, saft, kage og frugt, da forældrene hentede børnene. 

Se flere billeder fra juli i collagen under billeder. 

Seneste kommentarer