Juli.

Første dag i juli fejrede vi Conrads 1 års fødselsdag. Han havde små hyggeposer - ostehaps, rosiner og figenfigur med, så der blev guffet lidt ekstra til formiddagsmaden. Vi fik selvfølgelig også sunget for ham, og til sidst fik han pakket fødselsdagsgave op. De andre børn, var helt med på at de var Conrad vi fejrede og ham, som skulle lukke gaven op. 

Ellers har vi denne korte måned lavet lidt forskellige ting - Oliver og Hector var her alene en fredag, så der fik de hjulpet Flemming med at køre nye sten på for enden af huset. Et kæmpe hit, da først koden var knækket - de skulle ikke putte de gamle op i trillebøren, men kun tømme de nye af:-)

Så har vi været på biblioteket, på den nye legeplads oppe på Skelbakken og vi har haft sommerafslutning med kollegaer + deres børn. Vi mødtes i haven hos Christina, hvor vi alle havde en hyggelig formiddag. Nyt legetøj og sandkasse det er altid noget børnene elsker. Vi sluttede formiddagen af med at grille pølser og brød til frokost, inden turen gik hjem til en velfortjent middagssøvn.

Fredag i uge 28 ønskede vi alle hinanden rigtig god ferie i min have, hvor der var kaffe, saft, kage, frugt da forældrene hentede børnene. 

Se flere billeder fra juli i collagen under billeder. 

Seneste kommentarer

13.10 | 06:52

Hej Dorte.
Jeg vil høre om du har nogen ledige pladser tilbage omkring september/oktober næste år?
Mvh Astrid