November.

Dagene flyver bare afsted, og kalenderen siger allerede november.

Børneflokken nyder hinandens selskab, og de er begyndt mere og mere at relatere til/lave rollespil ting de hører og har oplevet hjemme. Så de skal både "på arbejde, passe babyer, lave aftensmad, handle, holde weekend" og mange andre ting. 

Det er også måneden, hvor vi så småt begynder at jule en lille smule. Der er igen i år flyttet nisser ind i Hegely skoven. Denne gang i forskellige størrelser, og så er de sat op i træerne på en af stieren derovre. Det er et kæmpe hit, og børnene har fortalt hvad dem ønsker sig til jul. Vi har også sammen med de andre kollegaer, fået pyntet juletræ i skoven - en hyggelig formiddag hvor nissemor kiggede forbi med lidt godter til børnene. 

Vi var også heldige, at få årets første snevejrsdag her i november. Den blev også brugt på bakken i skoven, og ja en enkelt dag, så var det væk igen.

Vi sluttede traditionen tro måneden af med at lave kalenderlys. Vi havde samlet en del bog, så i år blev det til nogle enkle, men alligevel super flotte dekorationer, som alle  børnene helt selv kunne være med til at lave.

Se flere billeder fra november i collagen under billeder.  

Seneste kommentarer